O'zbek xalq cholg'ulari uchun asarlar. o'quv qo'llanma. - Fayzulla Ibragimov (Toshkent Musiqa, 2015)
T0'plam musiqa va san'at maktablari ,akademik litsey musiqa madaniyat va san'at kollejlari o'quvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari