Qo'shnay sadolari. o'quv qo'llanma. - Ortiq Ibrohimov (Toshkent CHo'lpon, 2003)
O'quv qo'llanma musiqa va san'at maktabi o'quvhilari madaniyat va san'at kollejlari hamda maxsus musiqa akademik litseylari talabalari shuningdek badiiy haaskorlar uchun mo'ljallangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari