O'zbek xalq cholgulari uchun pyesalar. O'quv qo'llanma. - F.Ibrohimov (Toshkent Yangi nashr, 2006)
O'quv qo'llanma madaniyat san'at kollejlari va akademik litseylari o'quvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari