(NsBORNIK STATEJ PO IUZYKALXNOMU OBRAZOWANI@s ((NsWERDLOWSKs, 1961)
(NsBORNIK STATEJ PO MUZYKALXNOMU OBRAZOWAI@ QWLQETSQ (B4 (NWYPUSKOM (B"(NnAU^NO(B-(NMETODI^ESKIH ZAPISOK(B.s
Keywords: (NmUZYKALXNOE OBROZAWANIEs