Solfedjio - Oqilxon Ibrohimo; Ravshan Yunusov. drugoy avtor (Toshkent, 2004)
Ushbu nashr loyihasi Og'a Xon xalqaro madaniyati jamg'armasi Akmica ning Markaziy Osiyoda musiqa ijodiyoti sohasidagi tashabbusi nomli dasturi doirasidagi amalga oshiriladi.
Keywords: solfedjio