Cholgu ijrochiligi Fortepiano. Yirik shakldagi asarlarni ijro etish ko'nikmalari Y/Gaydn sonatalari talqinida. - Dilbar Ikromova (Toshkent O'zbekiston davlat konservatoriyasi, 2024)
Ushbu o'quv qo'llanmada Yozef Gaydn hayoti va ijodini mukammal bilishlarida uning sonatalarida g'oya va mazmun jihatidan nazariy taraflama chuqurroq o'rganishlariga yordam beradi.
Keywords: fortepiano