(NmETODI^ESKIE ZAPISKI PO WOPROSAM MUZYKALXNOGO OBRAZOWANIQs (NmUZYKALNOE OBRAZOWANIQs ((NmOSKWAs (NmUZYKAs, 1991)
(NdLQ PREPODAWATELEJ MUZYKALXNYH U^ILI] A TAKVE DLQ WSEH INTERESU@[I HSQ WOPROSAMI MUZYKALXNOJ PEDAGOGIKI(B.s
Keywords: (NmUZYKALXNOE OBROZAWANIEs