Jahon musiqasi tarixi Darslik - Saida Kasimxodjayeva (Toshkent Musiqa, 2020)
Mazkur o'quv qo'llanma O'zbekiston davlat konservatoriyasining san'atshunoslik hamda boshqa ixtisosliklar bo'yicha ta'lim olayotgan talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: musiqa tarixi