Ona tilim-mangu makonim - Aziz Said (Toshkent Yangi Asr Avlodi, 2022)
Mazkur kitobda ona tilimiz - o'zbek tiliga bag'ishlangan she'rlar to'plandi va keng kitobxonlarga taqdim etilmoqda. Maqsad - sohir so'z egalarining tashbehi bilan tilimizni yana bir karra ulug'lash va eng chiroyli ta'riflar bilan ko'ngillarni zabt etishdir. To'plam tilimizga Davlat tili maqomi berilganining 33 yilligiga bag'ishlanadi.
Keywords: Poetry