Zahriddin Muhammad Bobur (Turkiy adabiyot durdonalari #7) - Vahob Rahmonov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Turkiy adabiyot durdonalari turkimining 7-jildi Zahiriddin Muhammad Boburning qomusiy "Boburnoma"si va otashin gʻazallarini taqdim etadi.
Keywords: Poetry; History; Classics; Autobiography