Mashrab. So'fi Olloyor (Turkiy adabiyot durdonalari #8) - Karomat Mullaxo'jayeva, Rashid Zohidov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Mazkur keng ko'lamli, zalvorli badiiy silsilaga umumturkiy adabiyotning eng yetuk namunalari, O'zbekiston, Turkiya, Qozog'iston, Qirg'iziston, Ozarbayjon, Turkmaniston va Vengriya davlatlarining atoqli shoir, adib va mutafakkirlarining asarlari kiritildi. 8-jild Soʻfi Ollloyor va Mashrabning xalqchil asarlaridan tashkil topgan.
Keywords: Classics; Poetry