Hamid Olimjon. Zulfiya (Turkiy adabiyot durdonalari #18) - Shodi Otamurod (Toshkent O'zbekiston, 2022)
H.Olimjon va Zulfiyaning maftunkor she'r va liro-epik dostonlari Turkiy adabiyot durdonalari turkumining 18-jildiga kiritilgan.
Keywords: Poetry; Classics