Asqad Muxtor (Turkiy adabiyot durdonalari #21) - G'ayrat Majid; Ikrom Iskandar (Toshkent O'zbekiston, 2022)
21-jildga A.Muxtorning falsafiy she'rlari, insonparvarlikni ulugʻlagan "Ildizlar" qissasi va hikoyalari kiritilgan.
Keywords: Fiction; Poetry; Short Stories