Erkin Vohidov (Turkiy adabiyot durdonalari #24) - Rustam Mirvohid (Toshkent O'zbekiston, 2022)
24-jildda E.Vohidovning jahon she'riyatining nodir namunalaridan biriga aylangan "Ruhlar isyoni" dostoni hamda xalq qalbiga hamohang she'rlari o'z aksini topgan.
Keywords: Poetry