Abdulla Oripov (Turkiy adabiyot durdonalari #26) - Doniyor Begimqulov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
26-jildga A.Oripovning hamisha barhayot she'rlari, "Jannatga yoʻl", "Sohibqiron" dramalari kiritilgan.
Keywords: Poetry