Rauf Parfi. Shavkat Rahmon (Turkiy adabiyot durdonalari #30) - Olim Oltinbek, Husan Maqsud (Toshkent O'zbekiston, 2022)
30-jildga R.Parfi, Sh.Rahmonning poeziyamizni yuksak choʻqqilarga olib chiqqan she'rlari kiritildi.
Keywords: Poetry