Qoraqalpoq zamonaviy nasri antologiyasi (Turkiy adabiyot durdonalari #38) - Muzaffar Ahmad (Toshkent O'zbekiston, 2022)
38-jildda zamonaviy qoraqalpoq nasrining eng sara namunalari bilan tanishish mumkin.
Keywords: Fiction; Short Stories