Umar Sayfiddin. Sabohiddin Ali (Turkiy adabiyot durdonalari #44) - Risolat Haydarova; Adhambek Alimbekov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
44-jildga Umar Sayfiddin, Sabohiddin Ali hikoyalari kirgan.
Keywords: Fiction; Short Stories