Ahmad Gunbay Yulduz. Ahmad Lutfi Qozonchi (Turkiy adabiyot durdonalari #48) - Abdumurod Tilavov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
48-jildga Ahmad Gunbay Yulduzning "Gullar suvsaganda", Ahmad Lutfi Qozonchining "Oʻgay ona" romanlari kiritilgan.
Keywords: Fiction