Said Azim Shirvoniy. Mirzo Aliakbar Sobir. Muhammad Hodiy (Turkiy adabiyot durdonalari #61) - Karim Bahriyev (Toshkent O'zbekiston, 2022)
61-jilddan Saidazim Shirvoniy, Muhammad Hodiy, Aliakbar Sobir gʻazallari o'rin olgan.
Keywords: Poetry