So'nmaydigan sadolar (Turkiy adabiyot durdonalari #65) - Shahlo Qosimova (Toshkent O'zbekiston, 2022)
65-jilddan Ahmad Javod, Sulaymon Rustam, Olmos Yildirim, Mikoil Mushfiq, Rasul Rizo, Nabi Hazriy she'rlari o'rin olgan.
Keywords: Poetry