Ozarbayjon zamonaviy nasri antologiyasi (Turkiy adabiyot durdonalari #71) - Boboxon Muhammad Sharif; Shahlo Qosimova (Toshkent O'zbekiston, 2022)
71-jildga zamonaviy ozarbayjon nasri namunalari joylashtirildi.
Keywords: Fiction; Short Stories