Muxtor Avezov (Turkiy adabiyot durdonalari #74) - Risolat Haydarova (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Mazkur keng ko'lamli, zalvorli badiiy silsilaga umumturkiy adabiyotning eng yetuk namunalari, O'zbekiston, Turkiya, Qozog'iston, Qirg'iziston, Ozarbayjon, Turkmaniston va Vengriya davlatlarining atoqli shoir, adib va mutafakkirlarining asarlari kiritildi.
Keywords: Fiction; Short Stories