Anvar Olimjonov (Turkiy adabiyot durdonalari #77) - Alimurod Tojiyev; Tursinali Ahmedov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Mazkur keng ko'lamli, zalvorli badiiy silsilaga umumturkiy adabiyotning eng yetuk namunalari, O'zbekiston, Turkiya, Qozog'iston, Qirg'iziston, Ozarbayjon, Turkmaniston va Vengriya davlatlarining atoqli shoir, adib va mutafakkirlarining asarlari kiritildi.
Keywords: Fiction; Short Stories