Mar Boyjiyev. Murza G'aparov (Turkiy adabiyot durdonalari #87) - Mansur Jumayev (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Mazkur keng ko'lamli, zalvorli badiiy silsilaga umumturkiy adabiyotning eng yetuk namunalari, O'zbekiston, Turkiya, Qozog'iston, Qirg'iziston, Ozarbayjon, Turkmaniston va Vengriya davlatlarining atoqli shoir, adib va mutafakkirlarining asarlari kiritildi.
Keywords: Fiction; Short Stories