Turkman mumtoz she'riyati antologiyasi (Turkiy adabiyot durdonalari #98) - Bahodir Karimov (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Mazkur keng ko'lamli, zalvorli badiiy silsilaga umumturkiy adabiyotning eng yetuk namunalari, O'zbekiston, Turkiya, Qozog'iston, Qirg'iziston, Ozarbayjon, Turkmaniston va Vengriya davlatlarining atoqli shoir, adib va mutafakkirlarining asarlari kiritildi.
Keywords: Poetry; Classics