Novvoylik terminlari izohli lug'ati - M.Abdiyev; A.Ibatova (Tashkent Kafolat print, 2023)
Yurtimizda shu kunga qadar o'zbek tilida non va non mahsulotlari terminlariga oid izohli lug'at yaratilmagan. Ushbu izohli lug'atda o'zbek tilida novvoychilik terminlarining izohli, alifbo ko'rsatkichi asosida bayon qilingan. Lug'at materiallari asosan sohaga oid mavjud qo'llanmalar va turli tipdagi lug'atlardan hamda respondentlar bergan ma'lumotlar asosida shakllantirilgan. Mazkur lug'at terminologiya masalalari bilan shug'ullanuvchilar hamda milliy taom tayyorlovchilar, jumladan, novvoylik bilan qiziquvchilarga mo'ljallab tuzilgan.