Yangi O'zbekiston taraqqiyot strategiyasi asosida demokratik islohotlar yo'lini qat'iy davom ettiramiz. 6-jild - Mirziyoyev, Shavkat (Tashkent "O'zbekiston", 2023)
O'zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyev asarlarining 6-jildiga yurtimiz ijtimoiy-siyosiy hayotidagi muhim voqealar, xalqaro miqyosdagi forum va sammitlarda so'zlagan nutq va ma'ruzalari, yurtimizda keng nishonlanib kelinayotgan umumxalq bayramlari, tarixiy sanalar, ommaviy tadbir va marosimlar munosabati bilan yo'llangan tabrik va qutlovlar kiradi.
Keywords: Politics