O'zbek tilining katta imlo lug'ati - N.M.Mahmudov (Tashkent Kafolat print, 2023)
Ushbu lug'atda lotin yozuviga asoslangan o'zbek alifbosida tartib berilgan, o'zbek tili leksikasida, bir qator so'zlar imlosida keyingi yillarda ro'y beradigan sezilarli o'zgarishlarni hisobga olgan, avvalgi imlo lug'atlariga nisbatan so'z va terminlarni kengroq aks ettirgan lug'atdir. U 2013-yilda nashr etilgan "O'zbek tilining imlo lug'ati" asosida nashrga tayyorlandi. Lug'at ta'lim tizimining barcha bo'g'inlaridagi o'qituvchi, o'quvchi va talabalarga, ommaviy axborot vositalari xodimlariga, nashriyotlar muharrirlari va musahhihlariga, umuman, keng kitobxonlar ommasiga mo'ljallangan.
ISBN: 9789943988897
Keywords: Uzbek language