(NpATOLOGI^ESKAQ ANATOMIQ (B1-(N^ASTXs (NU^EBNIK s - (Nm(B.(Ns(B.(NaBDULLAHODVAEWA s; (Nr(B.(Ni(B.(NiSRAILOW s; (Nz(B.(Ng(B.(NtUHWATULLINA s ((NtA[KENT s "Tafakkur-bo'stoni", 2012)
(Nw(BI (N^ASTI U^EBNIKA OSWE]ENY OB]EPATOLOGI^ESKIE PROCESSY(B,(NIMMUNNAQ PATOLOGIQ PATOLOGI^ESKAQ ANATOMIQ INFEKCIONNIYH BOLEZNEJ (B,(N\KOLOGI^ESKAQ PATOLOGIQ(B,(NOB]IE ZAKONOMERNOSTI RAZWITIQ OPUHOLEJ(B.s