Tibbiyotda axborot texnologiyalari Darslik - M.I.Bazarbayev; A.K.Tulaboyev U.Ikramov; E.Ya.Ermetov R.X.Kadirov; D.I.Sayfullayeva; Sh.X.Abdug'aniyeva; D.N.Isamuxammedov (Toshkent "O'zkitob savdo nashriyot", 2021)
Mazkur darslikda tibbiyotda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarning ulushi va tibbiyot soxalarida tutgan o'rni hamda informatika industriyasi maxsulotlarining tarkibiy jixatlari ko'rib chiqilgan.
Keywords: Tibbiyotda axborot texnologiyalari