(NpEDIATRIQ(B. (NdETSKIE BOLEZNI I NARODNAQ MEDICINAs (Nu^EBNIKs - (Nb(B.(Nt(B.(NhALMATOWAs; (Nn(B,(Nr(B,(NsATIBALDIEWAs (Na(B,(Na(B,(NuSMANHADVAEWAs; (N|(B,(Na(B,(N{OMANSUROWAs ((NtA[KENTs TIBBIYOT NASHRIYOTI MATBAA UYI, 2023)
(Nu^EBNIK PREDNAZNA^EN DLQ STUDENTOW BAKALAWRIATA PO NAPRAWLENI@ NARODNAQ MEDICINAs
Keywords: (NpEDIATRIQ(B. (NdETSKIE BOLEZNI I NARODNAQ MEDICINAs