(Notorinolaringologiqs (NdARSLIKs - (Nk(B.(Nk(B.(NkOSIMOWs; (Nh(B.(Nk(B.(NkOSIMOWAs (Na(B.(Nf(B.(NiKRAMOWs; (Nz(B.(Nh(B.(NkARIMOWAs (Ng(B.(Nu(B.(NlUTFULLAEWs
(Nu[BU DARSLIKDA KULOK BURUN WA TOMOK A_ZOLARINING KLINIK ANATOMIQSI FIZIOLOGIQSI WA ULARNI TEK[IRI[ USULLARI KASALLIKLARI WA ULARNI DAWOLA[DA UZIGA HOSLIGI HAKIDA MA_LUMOTLAR BERILGANs
Keywords: (NoTORINOLARINGOLOGIQs