(Nkonstitutciq respubliki uzbekistans - (Nkonstitutciq respubliki uzbekistans ((NtA[KENTs Yuridik adabiyot publish)
(NnASTOQ]AQ NOWAQ REDAKCIQ kONSTITUTCII rESPUBLIKI uZBEKISTAN PRINQTA WSENARODNOGO GOLOSOWANIQ NA REFERENDUME rESPUBLIKI uZBEKISTAN PROWEDDENNOM (B30 (NAPRELQ (B2023 (NGODAs