XALQCHIL ISLOHOTLAR XALQIMIZ MANFAATLARIGA XIZMAT QILADI 7 - Shavkat Mirziyoyev
O'zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyev asarlarining 7-jildiga mamlakatimiz ijtimoiy-siyosiy hayotidagi muhim voqealar xalqaro miqyosidagi forum va sammitlar shuningdek Oliy majlis palatalari raxbarlari siyosiy partiyalar hamda sud organlari raislari bilan Yahgi Konstitutsiya muxokamasiga bag'ishlangan yig'ilishda so'zlagan nutq va ma'ruzalari yurtimizda keng nishonlanib kelayotgan umumxalq bayramlari tarixiy sanalar xalqaro anjumanlar ommaviy tadbir va marosimlar O'zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi qabul qilinganligining 30 yillik bayrami munisabati bilan yo'llangan tabrik va qutlovlar kiritilgan
Keywords: XALQCHIL ISLOHOTLAR XALQIMIZ MANFAATLARIGA XIZMAT QILADI