INSON QADRI UNING HUQUQ VA ERKINLIKLARI QONUNIY MANFAATLARI UCHUN - Shavkat Mirziyoyev (Toshkent O'ZBEKISTON, 2022)
Ushbu kitobdan O'zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyevning Tadbirkorlar va ishbilarmonlar harakati-O'zbekiston Liberel-demokratik partiyasining X syezdida Qoraqalpog'iston Respublikasi viloyatlar va Toshkent shahri saylovchilar vakillari bilan o'tkazilgan ma'ruzalari shuningdek Prezidentlik lavozimiga kirishish tantanali marosimiga bag'ishlangan Oliy Majlis palatalari qo'shma majlisidagi nutqi o'rin olgan
Keywords: INSON QADRI UNING HUQUQ VA ERKINLIKLARI QONUNIY MANFAATLARI UCHUN