(Nzabolewaniq slizistoj oblo~ki polosti rtas (Nu^EBNIKs - (Nh(B.(Np(B.(NkAMILOWs; (Nm(B.(Nh(B.(NiBRAGIMOWAs (Nw(B.(Nw(B.(NsALAREWs; (Nk(B.(Na(B.(NtAHIROWAs (Nl(B.(Na(B.(NkAZEKAs; (Na(B.(Na(B.(NkADYRBAEWAs ((NtA[KENTs, 2013)
(NiZLOVENY KLASSIFIKACII ZABOLEWANIJ SLIZISTOJ OBLO^KI RTA OSNOWNYE I DOPOLNITELXNYE METODY OBSLEDOWANIQ PRINCIPY LI^ENIQ \ABOLEWANIJ SLIZISTOJ OBLO^KI RTA(B. (NoPISANY OSNOWNYE GRUPPY PORAVENIJ SLIZISTOJ POLOSTI RTAs
Keywords: (Nzabolewaniq slizistoj oblo~ki polosti rtas