(NuMUMIJ UROLOGIQs Darslik - (Ns(B.(Na(B.(NaLLAZOWs; Begaliyev.U.E B.T.Xolmatova; Muxtorov.Sh.T A.A.G'aybullayev; Mirxamidov.J.X Z.T.Shodmonova (Camarqand, 2010)
Urologiya darsligi umumiy amaliyot shifokori o'z amaliyotida uchratish mumkin bo'lgan va ko'p uchraydigan urologik kasalliklar hamda sindromlarining etiologiyasi patogenezi klimaksi davolanish va profilaktikasi haqidagi asosiy ma'lumotlarni yoritadi
Keywords: (NuMUMIJ UROLOGIQ s