Normal Fiziologiya 2 Tom Darslik - F.A.Raqibov; M.T.Botirov; R.M.Shermatov (Farg'ona (Ns(Blassiks, 2025)
Darslikda fiziologiyaning mavzulari mantiqiy va tushunarli shaklda bayon qilingan.
Keywords: NORMAL FIZIOLOGIYA 2 Tom